Over Ronald Brugman

Foto galerij

Theorieavond

Data theorie avonden 2020

PuppentheorieBasistheorie

31-maart-202005-mei-2020
02-juni-202003-nov-2020
13-oktober-2020

====================================================================================

Bij zowel de Puppen en de Basis opvoed cursus hoort een theorie avond. Zoals u kunt zien op de foto’s worden deze avonden druk bezorgd. Andere directe familie leden maar ook opa’s en oma’s en bijvoorbeeld de oppas van uw hond zijn welkom deze avonden bij te wonen.

De theorie avond bij de Puppen en de Basis opvoed cursus verschillen van elkaar. De avonden worden gegeven bij "Van Leersum Infra" in de Haverstraat 76c, 2153 GB Nieuw-Vennep (naast Tegelhandel Meijer). Deze avonden worden in verband met het huren van het pand altijd op een dinsdagavond gehouden aanvang 19.30 uur. Op deze avonden worden o.a. de vragenlijsten behandeld, die u bij aanvang van de praktijklessen in uw cursusmap zult aantreffen.

Op de Puppen theorieavond zal er een schitterende film vertoond worden van Desmond Morris, de film heet “van woeste wolf tot trouwe huisvriend “ en laat op een treffende wijze zien dat onze hond alleen maar functioneel gedrag vertoont. Een hond kan dus geen verkeerd gedrag vertonen, hij moet, hij kan niet anders! Juist door het bekijken van deze film wordt een hoop gedrag duidelijk en leert u uw hond nog beter begrijpen. Op de theorieavond van de Basis opvoed cursus wordt er meer op het gedrag in gegaan. Op deze avond worden weer andere stukjes film vertoont die te maken hebben met het gedrag van uw hond die tijdens het volgen van deze Basis opvoed cursus vaak in de jonge hondenfase zit ( lees puberteit ). Uiteraard zijn cursisten uit de Discipline en Gevorderden cursus ook van harte welkom op deze avonden. De theorie avonden maken wezenlijk deel uit van de cursussen en horen dus bij de praktijklessen! Ik hoop u en uw familie leden dan ook op deze avonden te mogen begroeten!