Over Ronald Brugman

Foto galerij

Discipline cursus

De Discipline cursus bestaat uit 8 praktijklessen van ongeveer 1 uur. Deze cursus is het vervolg van de Basis opvoed cursus en een aanloop naar de Gevorderden training. In de Discipline cursus zullen we werken aan het “ strakker” en netter uitvoeren van de commando’s, die u tijdens de Basis opvoed cursus heeft geleerd. Er wordt dan een nog betere basis gelegd om straks met plezier de Gevorderden cursus te volgen.

De intentie is, dat de oefeningen steeds op andere en dus verschillende manieren zullen worden aangeboden. De basis, het beheersen van de commando’s ( lees kunstjes ) is dan voorbij, u bent dan echt met appèl training bezig. Er moet dus ook harder worden gewerkt, er wordt immers meer van u als combinatie en dus ook uw hond geëist! Uiteraard wordt de moeilijkheidsgraad mede bepaald door het niveau van de groep.

Gedurende de vordering van de cursus zal de afleiding voor uw hond steeds groter en dus moeilijker worden. Dit kan bijvoorbeeld gerust betekenen dat u individueel een oefening “ af of down “ moet uitvoeren, terwijl een andere combinatie vlak naast u, een totaal andere oefening uitvoert. Ik ga er vanuit dat u een plezierige en leerzame Discipline cursus zult volgen, die tevens een goede basis zal zijn voor de Gevorderden cursus.